Sunset Festival 1 Mai 2017

Sunset Festival 2017 Vama Veche 1 Mai
Apr03

Sunset Festival 1 Mai 2017

Evenimente no responses

Sunset Festival 1 Mai: 1 Mai se sărbătorește cu adevărat în Vama Veche, pe plajă, cu muzică bună. Sunset Festival îi aduce, pe aceeași scenă, pe cei de la Subcarpați, Dj Oldskull, NoruNegru, Dru Klein, Vlad Dobrescu și mulți alții.

Sunset Festival 1 Mai 2017 va avea loc între 29 aprilie și 2 mai 2017, în Vama Veche, unde altundeva dacă nu pe plaja atât de dragă nouă, tuturor. Și, pentru că 1 Mai se sărbătorește cel mai frumos în Vamă, locurile de cazare în Vama Veche sunt aproape epuizate. Hotel Jakuzzi, de exemplu, este deja plin.

Însă, dacă ți-e atât de dragă Vama și nu poți sta departe de ea, te așteptăm după 2 mai, cu oferte la prețuri irezistibile.

Facilități

Hotel Jakuzzi îți pune la dispoziție cazarea ideală aproape de plajă și departe de trafic și zgomot, o alegere potrivită pentru familiile cu copii mici și nu numai. Cele 23 de camere duble sunt amenajate în stil shabby chic și îmbină nostalgia vechii Vămi cu confortul contemporan. Apartamentele sunt spațioase, în stil modern, perfecte pentru cazarea grupurilor sau familiilor cu mai mulți copii.

Curtea interioară, spațioasă, este un refugiu cu vegetație luxuriantă, cu zone umbrite si gazon, cu hamace si sezlonguri. Închisă, oferă un plus de siguranță celor mici, care se pot bucura de locul de joacă. Este, poate, singurul hotel din Vama Veche care încă mai are vegetație din abundență și care consideră armonia cu natura un „must have”.

Dacă ești în căutarea unui loc de cazare în Vama Veche pentru familiile cu copii, de la cei mai mari la cei mai mici, Hotel Jakuzzi este locul ideal. Apartamentele oferă spațiu suficient și pentru familiile cele mai numeroase, cu paturi confortabile și șifoniere generoase. O parte dintre camerele duble, spațioase și ele, permit dotarea cu un pat suplimentar, contra cost. Curtea interioară este închisă și sigură, iar locul de joacă este în permanență la dispoziția celor mici.

Servicii extra

Hotel Jakuzzi oferă mai multe servicii suplimentare contra cost. Oferim servicii de spălat, călcat și reparat haine. Micul dejun este și el opțional, tocmai pentru că oaspeții noștri, profitând de viața de noapte a Vămii, sunt mai puțin activi atât de devreme. Din același motiv, micul dejun poate fi servit până la ora 11.