Junior suite

Detalii

Vedere la mare Aer condiționat Free Wi-Fi
Balcon privat cu mobiler Pat matrimonial Canapea extensibilă
Loc de dormit mansardat TV LED Minifrigider
Grup sanitar Cadă pe colț Uscător de păr
Consumabile Plasă insecte Breakfast opțional

Descriere

Cazare Vama Veche: Junior Suite este în stil open space, cu vedere la mare, portivit pentru familii cu copii și grupuri mici, fie de 3 adulți și 2 copii sau de 4 adulți. Are un pat matrimonial confortabil, o canapea extensibilă și un loc de dormit mansardat. Mobilierul este din lemn masiv, iar masa, scaunele și accesoriile sunt din bambus. Pardoseala din gresie contribuie la meținerea curățeniei la un standard înalt și a unei atmosfere răcoroase.jakuzzi

Balconul este privat și mobilat cu scaune, măsuță și umbrelă. Junior suite are un grup sanitar, dotat cu consumabile și uscător de păr, și o cadă pe colț, separată de restul spațiului de un paravan din bambus. Aerul condiționat este nelipsit, la fel și minifrigiderul, absolut esențiale pentru confortul oaspeților noștri.

Cazare Vama Veche: Hotel Jakuzzi este foarte aproape de plajă, la doar 3 minute. În același timp, este amplasat într-o zonă liniștită, pe o stradă închisă. Oaspeții noștri au acces la terasa răcoroasă din piatră, acoperită, unde se pot bucura de micul dejun proaspăt, în stil bufet suedez, și diverse băuturi răcoritoare sau nelipsita cafea. Mașinile pot fi parcate la intrarea hotelului, o zonă fără trafic.

Familiile cu copii au acces la locul de joacă, dotat cu leagăn și tobogan. Curtea este spațioasă, răcoroasă, cu vegetație din abundență, închisă, unde cei mici se pot juca în siguranță. Oaspeții noștri se pot bucura de jocuri diverse, ca Air Hockey, Darts, Poker, Rummy sau Table. De asemenea, se pot bronza în liniște pe șezlongurile din zona special amenajată sau se pot relaxa în hamace. Accesul la Wi-Fi este gratuit și în spațiile exterioare, cu o acoperire limitată de numărul de utilizatori.

Cazare Vama Veche: Hotel Jakuzzi oferă mai multe servicii suplimentare contra cost. Oferim servicii de spălat, călcat și reparat haine. Micul dejun este și el opțional, tocmai pentru că oaspeții noștri, profitând de viața de noapte a Vămii, sunt mai puțin activi atât de devreme. Din același motiv, micul dejun poate fi servit până la ora 11.


Alte camere

Cazare Vama Veche
Apartament familial
de la 250 RONpe noapte

Perfect pentru familii cu copiiCu un living generos și un dormitor spațios, este ideal pentru familiile cu copii. Pat matrimonial și un pat de o persoană în dormitor, canapea extensibilă în living.

  • Vedere la mare
  • Aer condiționat
  • Free Wi-Fi
  • Baie cu cabină
  • TV LED
  • Breakfast opțional
REZERVĂ ACUM

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics