Apartament familial

Detalii

Vedere la mare Aer condiționat Free Wi-Fi
Balcon franțuzesc Pat matrimonial Pat 1 persoană
Canapea extensibilă Parchet laminat TV LED
Minifrigider Baie cu cabină Uscător de păr
Consumabile Breakfast opțional

Descriere

Cazare Vama Veche: Apartamentul familial, cu vedere la mare, este ideal pentru familii cu copii. Are un dormitor mansardat cu un pat matrimonial confortabil și un pat de o persoană. Livingul este generos, cu o canapea extensibilă. Mobilierul este modern și scara de acces către dormitor este din lemn. Pardoseala din parchet laminat contribuie la meținerea curățeniei la un standard înalt și a unei atmosfere răcoroase.jakuzzi

Balconul este franțuzesc, cu vedere la mare. Apartamentul familial are o baie cu cabină de duș, dotată cu consumabile și uscător de păr. Aerul condiționat este nelipsit, la fel și minifrigiderul, absolut esențiale pentru confortul oaspeților noștri.

Cazare Vama Veche: Hotel Jakuzzi este foarte aproape de plajă, la doar 3 minute. În același timp, este amplasat într-o zonă liniștită, pe o stradă închisă. Oaspeții noștri au acces la terasa răcoroasă din piatră, acoperită, unde se pot bucura de micul dejun proaspăt, în stil bufet suedez, și diverse băuturi răcoritoare sau nelipsita cafea. Mașinile pot fi parcate la intrarea hotelului, o zonă fără trafic.
Familiile cu copii au acces la locul de joacă, dotat cu leagăn și tobogan. Curtea este spațioasă, răcoroasă, cu vegetație din abundență, închisă, unde cei mici se pot juca în siguranță. Oaspeții noștri se pot bucura de jocuri diverse, ca Air Hockey, Darts, Poker, Rummy sau Table. De asemenea, se pot bronza în liniște pe șezlongurile din zona special amenajată sau se pot relaxa în hamace. Accesul la Wi-Fi este gratuit și în spațiile exterioare, cu o acoperire limitată de numărul de utilizatori.

Cazare Vama Veche: Hotel Jakuzzi oferă mai multe servicii suplimentare contra cost. Oferim servicii de spălat, călcat și reparat haine. Micul dejun este și el opțional, tocmai pentru că oaspeții noștri, profitând de viața de noapte a Vămii, sunt mai puțin activi atât de devreme. Din același motiv, micul dejun poate fi servit până la ora 11.


Alte camere

Cazare Vama Veche
Junior suite
de la 250 RONpe noapte

Familii cu copii și grupuri miciÎn stil open space și cu vedere la mare, este potrivit pentru 3 adulți și 2 copii, sau 4 adulți. Pat matrimonial, canapea extensibilă, loc de dormit mansardat, mobilier și accesorii din bambus.

  • Vedere la mare
  • Aer condiționat
  • Free Wi-Fi
  • Balcon privat
  • Cadă pe colț
  • Breakfast opțional
REZERVĂ ACUM

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics