Oferte de 5 nopți 2021

May28

Oferte de 5 nopți 2021

Oferte no responses

10 % reducere !!!!

Cazare Vama Veche: Pentru șederile de 5 nopți, ți-am pregătit oferte speciale de cazare în Vama Veche. Oferta include 10 % reducere,  cazarea  pentru 2 persoane, în cameră dublă. Ofertele sunt valabile doar in timpul saptamanii, de duminica pana vineri, si nu includ perioada festivalurilor și a concertelor.

Dacă ești în căutarea ofertei perfecte pentru cazare Vama Veche, Hotel Jakuzzi ți-a pregătit oferta ideală. Pentru șederile de 5 nopți, ți-am pregătit un preț special. Ofertele includ cazare pentru 2 persoane în cameră dublă cu pat matrimonial și mic dejun opțional 25 lei /persoană/zi. Pentru familii, cazarea copilului cu vârsta de la 0 la 6 ani este gratuită. .

Toate  camerele duble sunt spațioase, cu paturi matrimoniale confortabile, mobilier din lemn masiv în stil shabby chic și inserții din ratan. Pardoseala din gresie teracotă sau stone contribuie la meținerea curățeniei la un standard înalt și a unei atmosfere răcoroase.

Toate balcoanele sunt private și mobilate cu scaune, măsuțe și umbrele. Fiecare cameră are baie on suite, dotată cu cabină de duș, consumabile și uscător de păr. Aerul condiționat este nelipsit, la fel și minifrigiderele, absolut esențiale pentru confortul oaspeților noștri. O parte a camerelor pot fi dotate și cu pat suplimentar, la cerere.

Facilități

Hotel Jakuzzi este foarte aproape de plajă, la doar 3 minute. În același timp, este amplasat într-o zonă liniștită, pe o stradă închisă. Oaspeții noștri au acces la terasa răcoroasă din piatră, acoperită, unde se pot bucura de micul dejun proaspăt,  în stil bufet suedez ( dacă ni se va permite ) sau a la cart pe  camere sau terasa, și diverse băuturi răcoritoare sau nelipsita cafea. Mașinile pot fi parcate la intrarea hotelului, o zonă fără trafic.

Familiile cu copii au acces la locul de joacă, dotat cu leagăn și tobogan. Curtea este spațioasă, răcoroasă, cu vegetație din abundență, închisă, unde cei mici se pot juca în siguranță. Oaspeții noștri se pot bucura de jocuri diverse, ca Air Hockey, Darts, Poker, Rummy sau Table. De asemenea, se pot bronza în liniște pe șezlongurile din zona special amenajată.  Accesul la Wi-Fi este gratuit și în spațiile exterioare, cu o acoperire limitată de numărul de utilizatori.

Servicii extra

Hotel Jakuzzi oferă mai multe servicii suplimentare contra cost. Oferim servicii de spălat, călcat și reparat haine. Micul dejun poate fi servit de la ora 8.30  pana la ora 11:00, tocmai pentru că oaspeții noștri, profitând de viața de noapte a Vămii, sunt mai puțin activi atât de devreme.