Minivacanța de Rusalii 2021 în Vama Veche

May31

Minivacanța de Rusalii 2021 în Vama Veche

Oferte no responses

Vama Veche Cazare: Între 18 și 21 IUNIE , îți poți petrece minivacanța de Rusalii la un preț special. Oferta de cazare în Vama Veche a hotelului nostru este pentru 3 nopți de doar 900  de lei pentru 2 persoane, cu cazare în cameră dublă.

Dacă ești în căutarea ofertei perfecte pentru cazare Vama Veche, Hotel Jakuzzi ți-a pregătit oferta ideală. Între 18 și 21 iunie 2021, petrece-ți vacanța de Rusalii la un preț special. Pentru doar 900 de lei, îți oferim cazare pentru 2 persoane în cameră dublă cu pat matrimonial. Pentru familii, cazarea copilului cu vârsta de la 0 la 6 ani este gratuită. .

Toate cele 23 de camere duble sunt spațioase, cu paturi matrimoniale confortabile, mobilier din lemn masiv în stil shabby chic și inserții din ratan. Pardoseala din gresie teracotă sau stone contribuie la meținerea curățeniei la un standard înalt și a unei atmosfere răcoroase.

Camerele duble  toate balcoanele sunt private și mobilate cu scaune, măsuțe. Fiecare cameră are baie on suite, dotată cu cabină de duș, consumabile și uscător de păr. Aerul condiționat este nelipsit, la fel și minifrigiderele, absolut esențiale pentru confortul oaspeților noștri. O parte a camerelor pot fi dotate și cu pat suplimentar, la cerere contracost.

Facilități

Hotel Jakuzzi este foarte aproape de plajă, la doar 3 minute. În același timp, este amplasat într-o zonă liniștită, pe o stradă închisă. Oaspeții noștri au acces la terasa răcoroasă din piatră, acoperită, unde se pot bucura de micul dejun proaspăt  și diverse băuturi răcoritoare sau nelipsita cafea. Mașinile pot fi parcate la intrarea hotelului, o zonă fără trafic.

Curtea este spațioasă, răcoroasă, cu vegetație din abundență, închisă, unde cei mici se pot juca în siguranță. De asemenea, se pot bronza în liniște pe șezlongurile din zona special amenajată.  Accesul la Wi-Fi este gratuit și în spațiile exterioare.

Servicii extra

Hotel Jakuzzi oferă mai multe servicii suplimentare contra cost. Oferim servicii de spălat, călcat și reparat haine. Micul dejun este și el opțional, tocmai pentru că oaspeții noștri, profitând de viața de noapte a Vămii, sunt mai puțin activi atât de devreme. Din același motiv, micul dejun poate fi servit până la ora 11.